JOIS!

Årsresumé av 2014

Då gör jag som de flesta andra bloggare redan gjort - en liten årsresumé av 2014. 

Gjorde du något år 2014 som du aldrig gjort förut? - Absolut! Jag tog studenten, tatuerade mig och betalade räkningar för första gången. 

Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Beskriv året med tre ord. - Det bästa som hände var att jag tog studenten och hur jag växte och blev starkare som person. Året i tre ord var utvecklande, psysiskt jobbigt och händelserikt.

Vilket var ditt största misstag? - Att jag la ner tid på människor som verkligen inte förtjänade det. 

Vad gjorde dig extra glad? - Min familj och mina vänner. Alla mysiga sommarkvällar, bråvalla, studentresan och Thailand.

Ditt bästa köp? - Det får nog bli min lampa, otippat att det inte är något klädesplagg i know men tycker den är så fin! 

Hur har ditt 2014 varit? -  Det har varit som en berg- och dalbana med mycket blandade känslor. Från att ha varit i ett förhållande i 1,5 år så blev jag singel i samma veva som jag var deprimerad, året innehöll en hel del festade och jag lärde känna nya människor som jag är så himla glad över att ha i mitt liv idag. Det var även året som jag fick upp mina ögon för att resa. Känner sug för att åka utomlands hela tiden nu...

Vad spenderade du mest pengar på? - Oj, det var nog kläder, alkohol och mat tror jag... 

Vart reste du under 2014? - Cypern och Thailand. 

Hur skulle du beskriva din klädstil? - Jag klär mig i det jag tycker är bekvämt och snyggt, jag skulle beskriva min stil som varierad och enkel.

Saknar du något under år 2014 som du vill ha år 2015? - Hmmm, mer träning tror jag! Och efter att jag har tagit körkort så vill jag ha ett jobb. 

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?- Göra mer saker som får mig att må bra, umgås med människar som boostar mig och som ger energi istället för tvärtom. Följa mina drömmar och våga mer. Jag har många planer och idéer och jag är verkligen hur taggad som helst inför det här året! 

13 januari 2015 13:38 | VARDAG |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas