JOIS!

Hur håller man kärleken vid liv?

 

 

Fick en fråga häromdagen om jag kunde ge lite tips på hur man ska hålla gnistan och kärleken vid liv i ett förhållande. För ibland kanske man känner att sitt förhållande börjar bli lite för vardagligt, att det kanske aldrig händer något speciellt och att man inte anstränger sig lika mycket för varandra. Det här är så individuellt men här är några av mina tips. 

 

Överraska varandra. Det behöver inte kosta massa pengar utan det är själva tanken bakom det hela, det fina med att lägga ner tid för att få den andra personen glad. 

 

Gör saker ihop. Gå ut och ät tillsammans, stig upp lite tidigare om ni sover tillsammans och gör i ordning en god frukost på sängen, satsa på kvällspromenader,  träna ihop eller åk bort tillsammans på spa. Det är viktigt med variering i ett förhållande. 

 

Ha ett eget liv. Det är bra om man har ett socialt liv utan varandra, att få vara ifrån varandra någon dag och känna att man saknar varandra. 

 

Återupplev första mötet. Blicka tillbaka och prata om första gången ni träffades och vad som gjorde att ni blev förälskade i varandra. Jag lovar, det slutar alltid med ett pirr i magen! 

 

Planera något tillsammans. Sätt upp ett mål eller planera en resa tillsammans. Att planera och ha något fram emot gör att förhållandet blir roligare. 

 

Ge komplimanger. Tänk dig själv så glad man blir varje gång man får en komplimang. En komplimang kan man leva länge på. 

                           

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas